Kreativ Bok Cover 1.jpg
Butikk

Helge Christie’s 15. bok: Kreativ i ekstremvær. (e-bok)

180.00

80 strategier, 230 øvelser og 300 overbevisninger for menneskelig potensiale, nevroplastisitet og innovasjon innen klima og økologi.

 

Er du leder som ønsker å bli mer kreativ for klimahandling, økologi og annen innovasjon?

 

Boka tar for seg strategier, øvelser og overbevisninger for å bli mer kreativ - innen bokas fem hovedtema:

1: Fjerne stress,

2: Skape klimahandling og økologi,

3: Dine indre talenter for å tenke og føle og bygge relasjoner,

4: Dine ytre talenter for å påvirke andre,

5: Dine ytre talenter for å gjennomføre.

 

Resultat

-Øvelsene gjør det enklere å finne mer kreativ løsning for din situasjon akkurat nå:

-Du blir mer kreativ.

-Innen fem hovedtema: Fjerne stress, klimahandling, tenke og føle, si, gjøre.

-Du får over 230 praktiske øvelser fordelt på de 80 strategiene for kreativitet.

-Du får over 300 hjelpsomme overbevisninger for suksess.

-Generell teori om hjernen, som du kanskje trenger i tillegg, står sist i hvert kapittel.

Add To Cart
Kreativ Bok Cover 1.jpg
mockup-retoriske_triks-page2.jpg

Additional Info

Målet med boka er å hjelpe ledere med øvelser for å - fokusere på sine unike talenter og verdier til å - se muligheter, skape nytt og nå store mål sammen med ulike personligheter.

 

Dette er tredje bok i serien om hvordan skape bedre møter som gir mer flyt energi-tilstand, tid, engasjerte medarbeidere, menneskelig potensiale, kreativitet, se muligheter, løsningsorientering, innovasjon og glede - for klima og økologi.

 

Etter at «Blueprint for survival» og MIT-rapporten «Limits to growth» kom i 1972, har folk og vi som snakket om grenser for vekst og økosystemenes tåleevne – blitt kalt dommedagsprofeter. Økofilosof Sigmund Kvaløy Setreng var oppgitt over at han leste de første klimarapportene for 40 år siden – og fortsatt var det så liten forståelse og klimahandling! Ekstremværet 2018 har gjort at økosystem-prognosene har blitt mer synlig og konkrete for mange folk. Interessen for samfunnsberedskap øker.

 

Vi trenger noen lyse hoder og lysende hjerner!

Når det er problemer – er det lov å være kreativ! Kreativ betyr skapende evne eller virksomhet, oppfinnsomhet, iderikdom, å lage eller finne på noe nytt. Se muligheter i stedet for begrensninger. Se muligheter der andre ser umuligheter. Skap bedre alternativer!

 

Nyheten ved boka er at den samler 80 strategier for å være kreativ.

 

 

 

Øvelsene i boka bygger på erfaringer med testing av metoder for lederutvikling - som en av initiativtakerne til Rørossymposiet, Rørosmeieriet, Rørosmat, Matregion Røros og skriving av 15 bøker om det. Jeg har erfaring som varastyremedlem til Norges Bondelag og styreleder i Økologisk Norge. 10 år på globale toppmøter i FAO, FN-CBD, GATT, WTO, APEC og OECD ga ekstremt gode rollemodeller å lære av! Rollemodeller og ledere som var tidlig ute med verdens beste trend-analyser, strategi og handlekraft!

 

Boka er en oppdatering av mine tekster om lederutvikling gjennom 26 år. Jeg traff mange mennesker som Norges kontakt i Det europeiske nettverket for bærekraftig landbruk og bygdeutvikling. Det førte til Det III internasjonale symposiet for bærekraftig landbruk og bygdeutvikling (Rørossymposiet). På de globale toppmøtene spurte vi hverandre: Hva er din hjemmelekse med å knytte det globale til lokale? Jeg svarte og ble i praksis en av drivkreftene til Rørosmeieriet og Matregion Røros, skrev 5 bøker om GATT/WTO/importvern for mat, og 7 mathistoriebøker. Universitetsbakgrunn i biologi, sosiologi, matkultur og historie er faglig basiskunnskap.

 

Her er resultater fra testing av modeller innen - Myers-Briggs siste 26 år, positiv psykologi, human potential-bevegelsen, epigenetikk, NLP i 10 år, Michael Hall i 5 år, GallupClifton Strengths i 3 år. Siste år har jeg overhalt teksten med perspektivet fra nevroplastisitet og forskning med funksjonell MRI hjernescanning - inspirert av Mark Waldman, Srinivasan Pillay og John Assaraf.

Tusen takk til min familie for all støtte og tålmodighet i arbeid med boka!

 

Bokkategori – øvelsesbok:

Boka har praktiske konkrete suksessoppskrifter for å se muligheter i stedet for begrensninger. Travle ledere leter etter enkle og raske svar og løsninger. Øvelsene i boka står først i hvert kapittel for å hjelpe ledere å løse praktiske oppgaver raskt!

 

Syns du det er vanskelig å bruke øvelsene?

Kontakt meg for uforpliktende samtale og opplev øvelsene i praksis!

helge.christie@gmail.com

 

Nøkkelord:

Kreativ, nevroplastisitet, hjernen, menneskelig potensiale, talenter, verdier, overbevisninger, flyt energi-tilstand, tid, glede, engasjerte medarbeidere, kreativitet, se muligheter, løsningsorientering, innovasjon, entreprenører, gründere, 80 strategier, konkrete praktiske øvelser, klima, økologi, det grønne skifte, paradigmeskifte, Helge Christie.